AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü tüylenmek

Kahve falında yüzü tüylenmek

Kahve falında yüzü tüylenmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına işarettir.

Kahve falında yüzü tüylenmek gördüyseniz:

  • İnsani yardımlar veya geçmişte yapılan hatalar yeni şeyler öğrenmenizi sağlıyor.

Kahve falında yüzünü tüylü görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, yaşam tecrübesi edineceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde tüy çıkmak hayırlı bir evlilik yapılacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde tüylenme görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde tüy görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında tüylü yüz görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün tüylenmesini görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün tüylendiğini görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünün tüylü olduğunu görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir