AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün kıllanmasını görmek

Kahve falında yüzünün kıllanmasını görmek

Kahve falında yüzünün kıllanmasını görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, kendisini eve kapatacağına delalettir.

Kahve falında yüzünün kıllanmasını gördüyseniz:

  • İstemediğiniz şekilde anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde kıllar görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünün kıllandığını görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü kıllı bebek görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına işarettir.

Kahve falında yüzün kıllanmasını görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde kıl görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüz kılı almak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzümde kıl çıktığını görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir