AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü kıllı kadın görmek

Kahve falında yüzü kıllı kadın görmek

Kahve falında yüzü kıllı kadın görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, eski enerjisini bulacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalettir.

Kahve falında yüzü kıllı kadın gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı, akrabalarınızı veya önemsediğiniz diğer kişileri memnun edecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kadının yüzünde kıl çıktığını görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kadın yüzünde kıl görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzü kıllı kadın görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine alamet eder.

Kahve falında kadının yüzünde kıl görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü kıllı görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kıllar çıktığını görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde siyah kıl görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir