AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman sivilce patlatmak

Kahve falında kocaman sivilce patlatmak

Kahve falında kocaman sivilce patlatmak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, bol para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman sivilce patlatmak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı, yeteneklerinizi veya takviminizi doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında kocaman sivilce patlatmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının sivilcesini patlatmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında yüzündeki sivilceyi patlatmak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patlayan sivilce görmek yaşamının tazeleneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında birinin sivilcesini patlatmak fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sivilce patlatmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük sivilce patlatmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafada sivilce patlatmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir