AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman sivilce görmek

Kahve falında kocaman sivilce görmek

Kahve falında kocaman sivilce görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman sivilce gördüyseniz:

  • Enerji yüklüsünüz.

Kahve falında yüzünde kocaman sivilceler görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kocaman sivilce patlatmak ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman sivilce görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman sinek görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine işarettir.

Kahve falında kocaman siyah köpek görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kocaman türk bayrağı görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman bir havuz görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir