AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnında kara leke görmek

Kahve falında alnında kara leke görmek

Kahve falında alnında kara leke görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, verilen sözlerin tutulacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazançlı işlere girileceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alnında kara leke gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size canı gönülden yardım etmek istiyor olabilirler.

Kahve falında alnında kara leke görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında alnında leke görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde kara leke görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kara leke görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında alnını kara görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lekeli havlu görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lekeli halı görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında lekeli ceket görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir