AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde hastalık görmek

Kahve falında yüzünde hastalık görmek

Kahve falında yüzünde hastalık görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde hastalık gördüyseniz:

  • Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

Kahve falında yüzünde sedef hastalığı görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde hastalık görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sedef hastalığı olduğunu görmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Kahve falında kendinde hastalık görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında diş hastalığı görmek mutlu olacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek hastalığı görmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, onların önüne geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında hastalık haberi duymak üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında vücutta hastalık görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir