AnaSayfa / Genel / Kahve falında sedef hastalığı olduğunu görmek

Kahve falında sedef hastalığı olduğunu görmek

Kahve falında sedef hastalığı olduğunu görmek yeni mallara sahip olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına işarettir.

Kahve falında sedef hastalığı olduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız iş hayatınızla ilgili hedeflerinize ulaşmanızda engel teşkil edebilir.

Kahve falında sedef hastalığı olduğunu görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sedef hastalığına yakalanmak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde sedef hastalığı görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sedef hastalığı olmak anne baba ile ters düşüleceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sedef hastalığı görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sedef yüzük görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına alamet eder.

Kahve falında sedef ağacı görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sedef takı görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir