AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinde hastalık görmek

Kahve falında kendinde hastalık görmek

Kahve falında kendinde hastalık görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendinde hastalık gördüyseniz:

  • Hakimiyeti elde tutmak için gizli bir bilginin ortaya çıkartılması gerekiyor.

Kahve falında hastalıktan öldüğünü görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına inanılır.

Kahve falında hastalık geçirmek fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsünde hastalık görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastalıklı kedi görmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına delalettir.

Kahve falında hastalıktan kurtulmak her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, kafasının da rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastalık mantar görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastalık bulaşmak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işarettir.

Kahve falında sedef hastalığına yakalanmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, problemlerinin biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir