AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz sayısı görmek

Kahve falında yüz sayısı görmek

Kahve falında yüz sayısı görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, umutlanacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında yüz sayısı gördüyseniz:

  • Değişimden korkmayın.

Kahve falında yüzünde çok sayıda sivilce görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz sayısı görmek başarılarını arttıracağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz sayısını görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dört sayısı görmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda yılan görmek rakiplerine karşı fark atacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına inanılır.

Kahve falında çok sayıda toplu iğne görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında on sayısı görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, yatırımlarının kar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çift sayı görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir