AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde çiller görmek

Kahve falında yüzünde çiller görmek

Kahve falında yüzünde çiller görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, ileri gideceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde çiller gördüyseniz:

  • Sabrınızı kaybedebilirsiniz.

Kahve falında kendi yüzünde çil görmek ona mutluluk getireceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde çil görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde çiller görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü çillenmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünde çil görmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında çilli yüz görmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında kendi yüzünü çilli görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü çilli görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir