AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü çilli görmek

Kahve falında yüzünü çilli görmek

Kahve falında yüzünü çilli görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünü çilli gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında yüzünü çilli görmek hayallerin yarıda kalacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü çilli görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde çil görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde çil olduğunu görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünün çillendiğini görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, kişinin her daim iyi anılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde çil görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünde çil görmek çalıştığı yerde amir olacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında çilli yüz görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir