AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü boyalı insan görmek

Kahve falında yüzü boyalı insan görmek

Kahve falında yüzü boyalı insan görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü boyalı insan gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Kahve falında yüzü boyalı insan görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüze boya görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü boyalı görmek hayırlı haberlere, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında yüzüne siyah boya görmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, kara kara düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boyalı yüz görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yüzüne boya görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, fal sahibi erkekse şansının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünü boyalı görmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine yorulur.

Kahve falında yüzü boyalı görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir