AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyık kestirmek

Kahve falında bıyık kestirmek

Kahve falında bıyık kestirmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıyık kestirmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize katkısı olabilecek etkinliklere katılabilirsiniz.

Kahve falında bıyık kestirmek çekilen zahmetin çoğalacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bıyık kestiğini görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine alamet eder.

Kahve falında bir kızda bıyık görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında bıyık düzeltmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini bıyıklı görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sakal bıyık bırakmak kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir bayanı bıyıklı görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına delalet eder.

Kahve falında kadında bıyık görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir