AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı misafir görmek

Kahve falında yaşlı misafir görmek

Kahve falında yaşlı misafir görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, bunalacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı misafir gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumlar hızlı değişiklikler veya hamleler yapmayı gerektirebilir.

Kahve falında yaşlı misafir görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında misafir kabul etmemek kederleneceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini misafir etmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, tatsızlık olacağına rivayet eder.

Kahve falında misafir geldiğini görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında misafirlere yatak hazırlamak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında misafir davet etmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşına misafirliğe gitmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında misafire çay yapmak sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir