AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzün delindiğini görmek

Kahve falında yüzün delindiğini görmek

Kahve falında yüzün delindiğini görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzün delindiğini gördüyseniz:

  • Tesadüfler ileride sizi çok güzel noktalara taşıyabilir.

Kahve falında yüzün delindiğini görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında babayı delirmiş görmek daha rahat bir nefes alacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşini delirmiş görmek hasta olanın da iyileşeceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında dağın delindiğini görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deli hastanesi görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, ortaklarla aranın bozulacağına inanılır.

Kahve falında burnun delindiğini görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deliyi dövmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında deli gömleği giymek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir