AnaSayfa / Genel / Kahve falında deliyi dövmek

Kahve falında deliyi dövmek

Kahve falında deliyi dövmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, kazancın devamlı olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, eğlence ve renk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deliyi dövmek gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteğiyle bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Kahve falında deliyi dövmek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında deli dövmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, geleceğinin de çok parlak olacağına delalet eder.

Kahve falında ayağının delindiğini görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, aile huzurunuzun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını delirmiş görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına inanılır.

Kahve falında diş delinmesi görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında deli gibi ağlamak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, yüzünün hep güleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının deli olduğunu görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında deli gibi araba kullanmak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir