AnaSayfa / Genel / Kahve falında deli hastanesi görmek

Kahve falında deli hastanesi görmek

Kahve falında deli hastanesi görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, başarılı olacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında deli hastanesi gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizde aksaklıklar veya eksiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında deli hastanesine yatmak çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında hastanede deli görmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deli hastanesi görmek işlerini tek başına yöneteceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işarettir.

Kahve falında deli hastanesine gitmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında elinin delindiğini görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağının delindiğini görmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında delinmiş ayakkabı görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında deli inek görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir