AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzün değiştiğini görmek

Kahve falında yüzün değiştiğini görmek

Kahve falında yüzün değiştiğini görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzün değiştiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes telaş içerisinde aceleyle hareket ederken, siz, mantık faktörünü elinizden bırakmadan ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında birinin yüzünün değiştiğini görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işarettir.

Kahve falında yorgan yüzünü değiştirmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının yüzünün değiştiğini görmek anne babaya müjde verileceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine inanılır.

Kahve falında yüzünün değiştiğini görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü değiştirmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yastık yüzü değiştirmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzün değiştiğini görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında değişen yüz görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir