AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü köpükle yıkamak

Kahve falında yüzünü köpükle yıkamak

Kahve falında yüzünü köpükle yıkamak ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünü köpükle yıkamak gördüyseniz:

  • Duygusal ya da ekonomik ilişkilerinizde çeşitli alternatiflere sahipsiniz.

Kahve falında yüzünü köpükle yıkamak iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına alamet eder.

Kahve falında köpüklü bulaşık yıkamak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, hakkı olanlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpük halı yıkamak tatsızlık olacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpük çamaşır yıkamak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpüklü çamaşır yıkamak elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında köpüklü saç yıkamak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma işaret eder.

Kahve falında köpüklü halı yıkamak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına delalet eder.

Kahve falında köpükle yıkamak işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir