AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz yıkamak

Kahve falında yüz yıkamak

Kahve falında yüz yıkamak meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı işler sizin zannettiğiniz gibi ilerlemeyip, tepetakla gidebilirler.

Kahve falında sabunla yüzünü yıkamak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun yüzünü yıkamak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine inanılır.

Kahve falında ölünün yüzünü yıkamak itibarını zedeleyeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında camide yüzünü yıkamak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karla yüz yıkamak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, daha güçlü bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında akarsuda yüzünü yıkamak geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında suyla yüz yıkamak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü yıkamak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir