AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık ezmek

Kahve falında balık ezmek

Kahve falında balık ezmek psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, işlerin yoluna gideceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, ona şifa olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık ezmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular ortaya çıkabilir.

Kahve falında balık ezmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, iş güç sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında siyah yılanın başını ezmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında böceği ezmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı başını ezmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sermaye elde edeceğine delalettir.

Kahve falında atın ezdiğini görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında akrep ezmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan başı ezmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında timsah ezmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir