AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep ezmek

Kahve falında akrep ezmek

Kahve falında akrep ezmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, dileklerin yerine geleceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrep ezmek gördüyseniz:

  • Ani teklifler, davetler, olaylar ya da öneriler daha önce bildirdiğiniz planlarınızda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında akrep ezmek masa başı bir işe girileceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında trenin ezdiğini görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın başını ezdiğini görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına işarettir.

Kahve falında araba sürerken birini ezmek Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, işte de mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında farenin kafasını ezmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kafasını ezmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Kahve falında solucan ezmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına delalettir.

Kahve falında böcek ezmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir