AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın ezdiğini görmek

Kahve falında atın ezdiğini görmek

Kahve falında atın ezdiğini görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında atın ezdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ya da bazı konulara dikkat çekerek kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz.

Kahve falında atın ezdiğini görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, işinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı ezmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında fareyi ezmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kediyi ezmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine yorulur.

Kahve falında üzüm ezmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakla ezmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Kahve falında domates ezdiğini görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bebek ezmek küskünlüklerin oluşacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir