AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık eti yediğini görmek

Kahve falında balık eti yediğini görmek

Kahve falında balık eti yediğini görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, yeni bir yol çizileceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, hayatının daha kolay olacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık eti yediğini gördüyseniz:

  • Yoksa zararını siz görürsünüz.

Kahve falında balık eti yediğini görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına yorulur.

Kahve falında balık yedirmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına inanılır.

Kahve falında canlı balık yediğini görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında misafire balık yedirmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin balık yediğini görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balığın balık yediğini görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında yılanın balık yediğini görmek adımların çok iyi bir yol açacağına, çevre değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye balık yedirmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir