AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye balık yedirmek

Kahve falında ölüye balık yedirmek

Kahve falında ölüye balık yedirmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, fal sahibinin muradına ereceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye balık yedirmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik tessadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Kahve falında ölüye balık yedirmek elde bulunan paranın tükeneceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yunus balığına balık yedirmek işinde bol kazanç elde edeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş balık yediğini görmek yeni çalışmalara girişileceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık eti yediğini görmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ala balık yediğini görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının balık yediğini görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet eder.

Kahve falında çiğ balık yediğini görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine yorulur.

Kahve falında birinin balık yediğini görmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir