AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık yedirmek

Kahve falında balık yedirmek

Kahve falında balık yedirmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında balık yedirmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilir veya yaşadığınız kişiler ilişkilerinizi rahatlatacak adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında kediye balık yedirmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin balık yediğini görmek sevinç ve sürura, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin balık yediğini görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin çiğ balık yediğini görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında balığın balık yediğini görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına yorulur.

Kahve falında misafire balık yedirmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, yollarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek balığının yediğini görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında balık yedirdiğini görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir