AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı balık yediğini görmek

Kahve falında canlı balık yediğini görmek

Kahve falında canlı balık yediğini görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı balık yediğini gördüyseniz:

  • Mikrobik hastalıklara açıksınız.

Kahve falında canlı balık yediğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canlı balık almak birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına rivayet eder.

Kahve falında sudan çıkmış canlı balık görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda canlı balık görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda canlı balık görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı balığı eline almak işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında yüzen canlı balık görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı balık satın almak işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir