AnaSayfa / Genel / Kahve falında her şeyi kırmak

Kahve falında her şeyi kırmak

Kahve falında her şeyi kırmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında her şeyi kırmak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşanan olumsuzlukları bir tarafa bırakıp, geleceğe odaklanmalı, ilerlemenizin önünde duran engelleri ortadan kaldırmalı ya da sizi yavaşlatmaya çalışan kişilere karşı durmalısınız.

Kahve falında her şeyi kırmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına alamet eder.

Kahve falında her şeyi bulanık görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her şeyin tersini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına delalettir.

Kahve falında her şeyi bilmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, ihanete uğrayacağına yorulur.

Kahve falında her şeyin yok olduğunu görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına işaret eder.

Kahve falında her şeyi siyah görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına delalet eder.

Kahve falında her şeyden iki tane görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her şeyi ters görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir