AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar ellemek

Kahve falında kar ellemek

Kahve falında kar ellemek mevki makam sahibi olunacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kar ellemek gördüyseniz:

  • Size çok gereken birşeylere sahip olmanız olasıdır.

Kahve falında kar ellemek bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnını ellemek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında büyük abdest ellemek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine inanılır.

Kahve falında insan pisliği ellemek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa ellemek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine delalettir.

Kahve falında erkek organı ellemek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuran ellemek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına inanılır.

Kahve falında göğsünü ellemek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir