AnaSayfa / Genel / Kahve falında bokunu ellemek

Kahve falında bokunu ellemek

Kahve falında bokunu ellemek çok zor günler geçireceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bokunu ellemek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda eksikler ya da yanlış yapılmış hesaplar söz konusu olabilir.

Kahve falında inek boku ellemek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında kendi bokunu ellemek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalettir.

Kahve falında hayvan boku ellemek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında bokunu ellemek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan pisliği ellemek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi pisliğine ellemek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek ellemek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına inanılır.

Kahve falında gögüs ellemek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir