AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağır hareket etmek

Kahve falında ağır hareket etmek

Kahve falında ağır hareket etmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına inanılır.

Kahve falında ağır hareket etmek gördüyseniz:

  • Biraz da, kendi kendinize kalmak veya kendi zevklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında ağır hareket etmek arabuluculuk yapılacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağır çanta taşımak mevki kazanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağır yük görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağır yürümek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında ağır bir şey taşımak yanlış adımlar atacağına, anne baba duası alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağır valiz taşımak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağır çuval taşımak çok büyük mutluluklar duyulacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağır çanta görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir