AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağır çanta görmek

Kahve falında ağır çanta görmek

Kahve falında ağır çanta görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, isabetli adımlar atılacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Kahve falında ağır çanta gördüyseniz:

  • Pohpohlanmaya, övülmeye çok hevesli olmanız yüzünden çevrenizde bir anda kötü niyetli, kurnaz sizden birşeyler koparmak isteyen kimselerin birikmesine sebeb olabilir.

Kahve falında ağır çanta taşımak düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, hidayete erip huzuru bulacağına alamet eder.

Kahve falında ağır çanta görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine delalettir.

Kahve falında ağır çanta taşıdığını görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağır hasta olduğunu görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine işaret eder.

Kahve falında ağır bebek taşımak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağır hasta birini görmek amaçlarına ulaşmaya, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında çok ağır bebek görmek adını herkese duyuracağına, her zaman sevgi göreceğine inanılır.

Kahve falında ağır valiz taşımak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir