AnaSayfa / Genel / Kahve falında orta parmakta yüzük görmek

Kahve falında orta parmakta yüzük görmek

Kahve falında orta parmakta yüzük görmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına alamet eder.

Kahve falında orta parmakta yüzük gördüyseniz:

  • Adil davranmayacağını ya da davranmadığını bildiğiniz bir kişiyi engelleyebilmek için yapılması gereken değişiklikleri dile getirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında orta parmağa yüzük takmak kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında yüzüğü orta parmağa takmak zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına delalet eder.

Kahve falında orta parmakta yüzük görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında orta parmak kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında orta parmağın koptuğunu görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında orta parmağının kesildiğini görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına alamet eder.

Kahve falında orta parmakta alyans görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir