AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye kırmak

Kahve falında kolye kırmak

Kahve falında kolye kırmak çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kolye kırmak gördüyseniz:

  • Birlikte birşeyler yaparken her zamankinden daha tedbirli davranmak bir çözüm olabilir.

Kahve falında kolye kırmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın kolye kırmak mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kart kırmak kısa süre içinde engelleneceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında biblo kırmak kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnak makası kırmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında eliyle cam kırmak çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye alamet eder.

Kahve falında evdeki eşyaları kırmak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında çam dalı kırmak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir