AnaSayfa / Genel / Kahve falında kart kırmak

Kahve falında kart kırmak

Kahve falında kart kırmak konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, böylece hayatından memnun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kart kırmak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar huzurunuzu bozabilir.

Kahve falında kart kırmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kredi kartı kırmak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, fikirlerinin çatışacağına işaret eder.

Kahve falında kredi kartını kaybettiğini görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında karda mantar görmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına yorulur.

Kahve falında karda yuvarlanmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında karda birini kaybetmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, gelirinin garanti olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kredi kartını çaldırmak kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında sim kartı görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir