AnaSayfa / Genel / Kahve falında balyozla taş kırmak

Kahve falında balyozla taş kırmak

Kahve falında balyozla taş kırmak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına delalet eder.

Kahve falında balyozla taş kırmak gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları üzerinizde olumlu değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında balyozla taş kırmak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında balyozla ev yıkmak çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balyozla duvar yıkmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balyoz görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında taş atıp cam kırmak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar taşı kırmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına delalettir.

Kahve falında taşı kırmak işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında taş kırmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir