AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü yanmak

Kahve falında yüzü yanmak

Kahve falında yüzü yanmak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yüzü yanmak gördüyseniz:

  • Görev veya sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda evinizle ilgili problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında yüzünü yandıgını görmek attığı her adımı düşüneceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü yanmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yanmaktan kurtarmak bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtından yanmak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağı yanmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağı yanmak başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında sıcak sudan yanmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabısı yanmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir