AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmaktan kurtarmak

Kahve falında yanmaktan kurtarmak

Kahve falında yanmaktan kurtarmak üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, maddi sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sizden tam olarak ne beklediklerini sormanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında yanmaktan kurtarmak imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine yorulur.

Kahve falında birini yanmaktan kurtarmak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında asitle yanmak kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyla yanmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine inanılır.

Kahve falında bacağı yanmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında yanmaktan kaçmak artık hayatının bir düzene gireceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına delalettir.

Kahve falında paçası yanmak maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafası yanmak yaşamını daha iyi planlayacağına, sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir