AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüzünü yanık görmek

Kahve falında başkasının yüzünü yanık görmek

Kahve falında başkasının yüzünü yanık görmek maddi olanakların artacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, sıhhat ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünü yanık gördüyseniz:

  • En ince detayına kadar odaklanılmamış olan sözleşme veya anlaşmalarda gözünüzden kaçırarak atacağınız imzalar veya vereceğiniz sözler bilmeden kendinizi zor bir duruma düşürmenize neden olabilir.

Kahve falında yüz yanığı görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde yanık izi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının yüzünü yanık görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzünü yanık görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında yanık yüz görmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında yüzü yanık görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına inanılır.

Kahve falında yüzü yanık adam görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında yanık insan yüzü görmek çok sevileceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir