AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü parçalanmak

Kahve falında yüzü parçalanmak

Kahve falında yüzü parçalanmak sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, sevilen bir dostun geleceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, işlerin bozulacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzü parçalanmak gördüyseniz:

  • Olumlu değişikliklere konsantre olun.

Kahve falında yüzünde et parçası görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü parçalanmak kazancın az da olsa yitirileceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünün parçalandığını görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan parçası düşürmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere alamet etmektedir.

Kahve falında siyah bez parçası görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında parça kumaş görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odun parçası görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzında cam parçası görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir