AnaSayfa / Genel / Kahve falında parça kumaş görmek

Kahve falında parça kumaş görmek

Kahve falında parça kumaş görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin daha çok kazanacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine alamet eder.

Kahve falında parça kumaş gördüyseniz:

  • Bir birlik hakkında yanlış güç kullanıyorsunuz.

Kahve falında kumaş parçası görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, evine bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında parça kumaş görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına delalettir.

Kahve falında eteklik kumaş almak dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına yorulur.

Kahve falında bir top kumaş görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında bordo renk kumaş görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kahverengi kumaş görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, her zaman el üstünde tutulacağına işaret eder.

Kahve falında dantelli kumaş görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye kumaş vermek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir