AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bez parçası görmek

Kahve falında siyah bez parçası görmek

Kahve falında siyah bez parçası görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah bez parçası gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Kahve falında siyah bez parçası görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalettir.

Kahve falında bez parçası görmek kurtuluşu yakalayacağına, elinin darlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz bez parçası görmek kazancının günden güne çok artacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah bez görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına işarettir.

Kahve falında siyah bez yıkamak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek bezi değiştirdiğini görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aybaşı bezi görmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında regl bezi görmek mutluluğundan olacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir