AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün parçalandığını görmek

Kahve falında yüzünün parçalandığını görmek

Kahve falında yüzünün parçalandığını görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, güzel günlerin geleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünün parçalandığını gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun, siz, doğru şekilde davranmalısınız.

Kahve falında yüzünün parçalandığını görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü parçalanmak beklediklerini duyacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde et parçası görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, bir şeyden zarar görmeye alamet etmektedir.

Kahve falında köpek parçalaması görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından et parçası çıktığını görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kendisine ev alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sabun parçaları görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonun parçalandığını görmek kararlar alacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında insan eti parçaları görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir