AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun parçası görmek

Kahve falında odun parçası görmek

Kahve falında odun parçası görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında odun parçası gördüyseniz:

  • Mevcut veya olası fırsatlardan maksimum derecede yararlanmanın yollarını bulmanız gerekiyor.

Kahve falında odun parçası görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük odun parçaları görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında odun parçası toplamak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında odun parçası yemek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına delalettir.

Kahve falında ayin parçalandiğini görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına delalettir.

Kahve falında cam parçalarına basmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, uzaktan haberler işiteceğine işaret eder.

Kahve falında kayaların parçalandığını görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işarettir.

Kahve falında ağaç parçaları görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, sorunlu bir döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir