AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yüzünü mor görmek

Kahve falında ölünün yüzünü mor görmek

Kahve falında ölünün yüzünü mor görmek ortak işlere gireceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine inanılır.

Kahve falında ölünün yüzünü mor gördüyseniz:

  • Kim ne düşünürse düşünsün aldırmayın.

Kahve falında ölünün yüzünü mor görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, neşeli bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında yüzü mor birini görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye işaret eder.

Kahve falında yüzünde morluk görmek mal edineceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzü morarmış görmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, son model arabaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin yüzünü mor görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor yüz görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, ona şifa olmayacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü gözü morarmış görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünü mor görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir