AnaSayfa / Genel / Kahve falında morarmış yüz görmek

Kahve falında morarmış yüz görmek

Kahve falında morarmış yüz görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, rızkın kesilmeyeceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine delalettir.

Kahve falında morarmış yüz gördüyseniz:

  • Zoraki değişikliklerin asıl hedefi veya değişikliklerin sonucu sizi başarıya taşımak ya da belli konularda işleri halletmeniz olacak.

Kahve falında yüzünü morarmış görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde morluk görmek kazancında da artış meydana geleceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzü gözü morarmış görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin yüzünü mor görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü morarmış görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, duraklama yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında morarmış yüz görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında yüzü morarmış birini görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına inanılır.

Kahve falında yüzü morarmış insan görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir