AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü mavi görmek

Kahve falında yüzü mavi görmek

Kahve falında yüzü mavi görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü mavi gördüyseniz:

  • Ağızdan kaçan kelimeler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında mavi yüz görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine yorulur.

Kahve falında yüzü mavi görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret eder.

Kahve falında mavi yüzlü adam görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi yüzlü insan görmek bir şeyden zarar görmeye, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi yüzlü yorgan görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulur.

Kahve falında mavi beyaz çarşaf görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi süs balığı görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine yorulur.

Kahve falında mavi çakıl taşı görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, dişe diş savaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir