AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi beyaz çarşaf görmek

Kahve falında mavi beyaz çarşaf görmek

Kahve falında mavi beyaz çarşaf görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz çarşaf gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi hayal kırıklığına uğratan kişilerden uzak durun.

Kahve falında mavi beyaz çarşaf görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, işe zorla gidip geleceğine yorulur.

Kahve falında mavi yatak çarşafı görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında mavi renk çarşaf görmek işlerin yoluna gideceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çarşaflar görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalet eder.

Kahve falında beyaz çarşaf ütülemek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine işarettir.

Kahve falında beyaz dantelli çarşaf görmek psikolojik sorunların geride kalacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz çarşaf ve yatak görmek çok iyi paralar kazanılacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşafa bürünmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir