AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yüz görmek

Kahve falında mavi yüz görmek

Kahve falında mavi yüz görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi yüz gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size yardım etmesine izin vermelisiniz.

Kahve falında mavi yüzlü insan görmek hataların telafi edileceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına işarettir.

Kahve falında mavi yüzlü yorgan görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzü mavi görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi yüzlü adam görmek maaşının artacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine delalettir.

Kahve falında mavi yüz görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, işinin de hep yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iri mavi göz görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mavi renk duvar görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gömlek yıkamak yokluk içine düşeceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir